Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Το Blog κατα βάθος είναι ημερολόγιο

Το Blog κατα βάθος είναι ημερολόγιο. Ξεκίνησε κάποια στιγμή την επαναστασή του όταν αρχίσαν κάποιοι bloggers να γράφουν ειδήσεις στα blog τους. Πράγμα που έφερε λαμπρές εξελίξεις στον κόσμο της ενημέρωσης, και της πληρόφορίας, αλλά έτσι χάθηκε η επαφή με το γεγονός... ότι κατά βάθος το blog είναι ένα ημερολόγιο.

Κατα βάθος πάλι εγώ είμαι ένας τρελός επιστήμονας που δυστυχώς η ζωή του πήρε λάθος δρόμο... και εκεί που χαρούμενος σέρβιρα πιάτα, υπολογίζοντας τον χώρο προσγείωση του 24 πιάτου, σε ένα τραπεζάκι 1χ1 υπολογίζοντας παράλληλα και την παράμετρο δυσκολίας του πως θα αποφύγεις το χέρι της χοντρή κυρίας, που θέλει να αρπάξει λαιμαργα το πιάτο, να της πέσει από τα χέρια, να την λερώσει και να απολυθώ... ξάφνου έκανα και εγώ την επανάσταση μου, βάζοντας ειδήσεις στην ζωή μου, πράγμα που δεν έφερε και μεγάλες αλλαγές στον κόσμο της ενημέρωσης και της πληρόφορίας, αλλά σίγουρα με απομάκρυνε από το γεγονός ότι κατά βάθος είμαι ένας τρελός επιστήμονας.

Οπότε αναλογιζόμενος τα παρακάτω, κατανοώ ότι αυτό το blog κατά βάθος είναι ένα ημερολόγιο που ψάχνει να βρει τον δρόμο του, ενός τρελού κατά βάθος επιστήμονα που ψάχνει να βρεί τον δρόμο του, κάπου ανάμεσα στις μπουρμπουλίθρες της μπύρας.

Ω ναι... αυτός ειμαι εγώ.
και αυτό ειναι το blog μου.
Μπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου